رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی اسفراین گفت: ازابتدای شهریور ماه جاری، سومین پایگاه اورژآنس 115 شهری در این شهرستان آغاز به کار کرد.
به گزارش عصر اترک از اسفراین، امین کشوری از راه اندازی سومین پایگاه اورژانس 115 اسفراین در شهر خبر داد و افزود : هدف تسریع در روند پاسخگویی به نیاز های مردم و بهبود عملکرد در ارائه خدمات فوریتهای پزشکی است.
وی با اشاره به اینکه سومین پایگاه در محل پایگاه یک شهری به صورت دو آمبولانس مستقر شده است تا ظرفیت ارائه خدمات به همشهریان اسفراینی افزایش یابد، افزود : 10 پایگاه شهری و جاده ای در شهرستان اسفراین به صورت شبانه روزی فعال است.
رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی اسفراین از افزایش 15 درصدی ماموریت های اورژانس از ابتدای سال نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد و گفت : اورژانس 115 اسفراین موفق شد دراین مدت 3 هزار و 550 ماموریت را انجام دهد.
امین کشوری تعداد تماس های دریافتی مرکز اورژانس را تاکنون بیش از 11 هزار تماس عنوان کرد.
انتهای پیام/حسن آبادی