پنج شنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰/۴/۲۰۲۳ | اذان صبح:۰۴:۴۴:۳۷ - اذان ظهر:۱۱:۲۴:۲۲ - اذان مغرب:۱۶:۵۵:۵۴

آیا تمایل دارید در کانال عصر عضو شوید؟

سرویس اقتصادی | کد خبر: ۲۸۶۶۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۲/۰۲ - ساعت ۱۲:۳۵
سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان خراسان شمالی:

۷۳ درصد از متقاضیان وام ازدواج استان در سال گذاشته، تسهیلات گرفتند

سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان خراسان شمالی گفت: در مجموع عملکرد کل سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۳ هزار و ۳۲۸ فقره وام ازدواج توسط بانک‌های عامل استان به مبلغ هجده هزار و نهصد و چهار میلیارد و دویست میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده که ۷۳درصد متقاضیان را شامل می‌شود.
۷۳ درصد از متقاضیان وام ازدواج استان در سال گذاشته، تسهیلات گرفتند,

به گزارش گروه دریافت خبر عصر اترک، ایمان فیروزه، سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان خراسان شمالی اظهار داشت: با عنایت به گزارش بانک مرکزی در خصوص آمار عملکرد بند الف تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ تعداد ۴ هزار و ۹۹۸ نفر از زوج‌های جوان خراسان شمالی در سال ۱۴۰۱ در صف انتظار تسهیلات ازدواج بوده‌اند.

 

وی ادامه داد: از تاریخ ۱۴۰۱/۱/۱ لغایت ۱۴۰۱/۱۲/۳۰ تعداد ثبت‌نام‌کنندگان تسهیلات ازدواج جوانان خراسان شمالی ۲۰ هزار و ۳۲۶ نفر بوده‌اند.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: از این تعداد ۴ هزار و ۹۹۸ نفر متقاضی در صف بوده و در مجموع عملکرد کل سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۳ هزار و ۳۲۸ فقره وام ازدواج توسط بانک‌های عامل استان به مبلغ هجده هزار و نهصد و چهار میلیارد و دویست میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده که ۷۳درصد متقاضیان را شامل می‌شود.

 

سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان خراسان شمالی افزود: با این شرایط بر اساس تعداد وام اعطایی در رتبه ۲۰ کشور قرار داریم.

 

انتهای پیام/ رحمانی 

خوانندگان محترم سایت خبری تحلیلی عصر اترک، شما می‌توانید سوژه های خود را به برای ما ارسال کنید تا پس از تأیید با نام شما در سایت و کانال عصراترک درج شود.

شماره تماس با سایت خبری تحلیلی عصر اترک:

05832427651 الی 2

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان تلگرام

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان سروش

آدرس پست الکترونیکی: info@atraknews.com


با تشکر
نظر شما ثبت و پس از بررسی انتشار میابد.
ارسال نظر
نام :
ایمیل
نظر