امام جمعه فاروج گفت: تشکیل انجمن های میراث فرهنگی نباید گرفتار بازی ها و رفتارهای سیاسی شوند.
به گزارش اترک نیوز به نقل از پایگاه خبری فاروج، حجت الاسلام عباسعلی قلیزاده با گرامیداشت هفته میراث فرهنگی وتشکیل انجمن های میراث فرهنگی به جایگاه بسیار خوب میراث فرهنگی در خراسان شمالی اشاره کرد اظهار داشت: برای استفاده بهینه از ظرفیت این انجمن ها در احیا، حفظ و معرفی گذشته استان که از غنای بالایی برخوردار است، نباید گرفتار بازی ها و رفتارهای سیاسی شویم زیرا در آن صورت موفقیتی نخواهیم داشت.
وی افزود: اگر مردم را وارد عرصه های مختلف از جمله در حوزه میراث فرهنگی به دور از بازی های سیاسی کنیم به طور قطع، مردم احساس تکلیف کرده و برای حفظ، احیا و بهره برداری بهینه از آن همکاری خواهند داشت.
وی با گلایه از کم کاری در افزایش ماندگاری مسافران گذری از استان، گفت: نباید زیاد خوشحال باشیم که آبنبات استان را به عنوان سوغات می برند، بلکه باید آنقدر تلاش کنیم تا جاذبه زیادی در سطح استان ایجاد کنیم تا ماندگاری مسافران گذری افزایش یابد
وی آشنا نبودن مردم خراسان شمالی با فرهنگ و هنر منطقه خود را آفتی دیگر برشمرد و افزود: این آفت در سال های اخیر با جذب مهاجر بیشتر شده که پیشنهاد می شود دو اداره کل میراث فرهنگی و فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در قالب برگزاری مسابقات متنوع مردم را با فرهنگ و هنر بیشتر آشنا کنند.
انتهای پیام/